Nog 50 dagen tot KOKAZ Koers

Nog exact 50 dagen om je voor te bereiden op KOKAZ Koers. Op 7 september is jong en oud uit Kontich Kazerne weer paraat om zich al fietsend te bewijzen. Schrijf je vandaag al in, dan kan je het al niet meer vergeten. Ken je KOKAZ Koers nog niet. Check gerust de foto’s van vorig jaar 😉

Iets minder competitief ingesteld? Geen probleem. Doe met je straat mee aan de Warmste Ronde. De straat met de meeste deelnemers noemen we graag één jaar lang de Warmste Straat van Kontich Kazerne en de opbrengst schenken we met veel plezier aan de Warmste Week.

Het parcours zal trouwens dit jaar anders zijn dan de vorige jaren wegens de verschillende wegenwerken in onze wijk. Het kan de pret alleen maar groter maken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s