Goede doel warmste ronde KOKAZ Koers is gekend

Net zoals vorig jaar wordt zaterdag weer een Warmste Ronde gereden tijdens KOKAZ Koers en ook dit jaar hebben we weer een fantastische bestemming gevonden voor de opbrengst. Nu is het enkel nog aan jullie om massaal in te schrijven 🙂

Vorig jaar verzamelde Team Astor een indrukwekkend bedrag om de research naar kanker bij kinderen verder te helpen. Kick Cancer waar Team Astor zich voor inzet heeft een missie. Een fantastisch mooie missie. Zij willen alle kinderen met kanker genezen. Nieuwe behandelingen vinden, bestaande behandelingen verbeteren en kinderkanker voor eens en voor altijd zo ver weg shotten dat ze nooit, maar dan ook nooit meer terugkomt!

Dit jaar gaat het team er weer voor en aangezien dit team stevig verankerd is in Kontich Kazerne wil Kokaz Koers hen daar graag bij helpen. De opbrengst van de Warmste Ronde aanstaande zaterdag zullen we dan ook graag aan hen schenken.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s