Alles wat je wilt weten over Kokaz Koers 2021

Kokaz Koers 2021 zal hopelijk niet de geschiedenisboeken ingaan als de 6de editie van KOKAZ Koers alhoewel het dat wel is, maar hopelijk als de editie waar we elkaar na COVID19 weer hebben kunnen ontmoeten. Niets is zeker, maar daar gaan we wel voor. Net zoals in eerdere jaren willen we ook dit jaar we weer een Warmste Ronde organiseren waar iedereen aan kan deelnemen. De straat met de meeste deelnemers mag zich de warmste straat van Kontich Kazerne noemen.

Vorige keer werd het nieuwe parcours door iedereen zo geapprecieerd dat we dat dit jaar ook weer willen gebruiken. Omwille van werken in de wijk reden we toen op een aangepast parcours, maar dat wordt dus een blijver 🙂

Inschrijven kan vanaf nu. Niet twijfelen dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s