Morgen is het zover…

Morgen eindelijk KOKAZ Koers en mogen we de straat op. Inschrijven via de site kan tot vanavond nog altijd via deze link en anders uiteraard gewoon morgen in ons eigen rennersdorp aan de Portas. Je kan tot een uur voor je poule zeker inschrijven.

Om te koken moet je helaas eieren breken en daarom worden er ook dit jaar weer een aantal straten afgesloten. Vanaf 8u zijn we bezig ter hoogte van het kruispunt aan Portas en zal je daar niet meer door kunnen en vanaf 13u zullen we de straten van het parcours afsluiten om alles veilig te houden voor zowel grote als kleine fietsers. Hieronder ter info nog even de straten waarover het gaat zodat je hier al wat rekening mee kunt houden.

Hopelijk tot morgen… als supporter of als fietser 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s