KOKAZ Koers, de opbrengst van de warmste ronde gaat naar…

Nog 1 dag tot KOKAZ Koers en we zijn al met meer dan 85 deelnemers van alle leeftijden die overmorgen deelnemen. Twijfelde je nog om deel te nemen? Dat is niet nodig. Kom gewoon af of schrijf je nu meteen al in via deze link. Je zal niet alleen zijn en de zon zal sowieso schijnen 🙂

Elk jaar steunen we ook een goed doel en dit jaar zoeken we het echt achter de hoek en wel omdat we het laatste anderhalve jaar onze wijk met z’n allen herontdekt hebben en zeker de groene ruimte die door de vrijwilligers van Natuurpunt onderhouden wordt. Hier willen we met de warmste ronde van KOKAZ Koers dus ook zeker ons steentje aan bijdragen.

We hopen jullie in ieder geval zaterdag te mogen verwelkomen. Het belooft een blij weerzien te worden en we doen er alles aan om er een gezellig & sportief wijkfeest van te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s