Verslag KOKAZ Koers 2018

KOKAZ Koers ligt alweer enkele dagen achter ons. 183 fietsers namen het tegen elkaar op in de verschillende poules en fietsten zich de benen van onder het lijf in de warmste ronde. De Hoge Akker fietste massaal mee en mag zich het komende jaar officieel “de warmste straat” van Kontich Kazerne noemen. Zij kregen het enige echte “warmste straat” bord overhandigd, maar we willen uiteraard iedereen bedanken die heeft deelgenomen en hopen jullie volgend jaar weer te zien. Noteer alvast zaterdag 7 september 2019 in je agenda 🙂 De opbrengst voor het goede doel ‘with love by ferre‘ maken we in de komende weken bekend.

Via deze link kan u alvast de foto’s die werden genomen bekijken. Bedankt aan alle fotografen die hun beeldmateriaal doorstuurden.

Een gedachte over “Verslag KOKAZ Koers 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s